Shiko Më Shumë

Si mund ta blejë produktin me 5 hapa?

1) Produktin të cilin dëshironi ta bleni në faqen tonë, atëherë keni nevojë ta shtypni butonin “Shto në shportë”.

2) Shpërblimet apo ndonjë kupon për zbritje i fituar nga ne duhet të plotësohet më poshtë me kodin e dhënë nga ne”.

3) Pasi te shtohet produkti në shportë dhe të kryhen të gjitha procedurat e nevojshme shtypni butonin në vijim “Bëje porosinë” dhe pas saj vijon njohurit për dërgesën.

4) Pastaj duhet ti jepni informatat e juaja të sakta për dërgesen në lidhje me adresën. Nëse produktin e zgjedhur dëshironi ta dërgojmë me një adres tjetër ateherë keni opcionin me butonin “Adresa e re”.

5) Pasi ti kryeni këto hapa porosia e juaj do të pranohet nga ne dhe do të procesohet shum shpejt. Në momentin kur ta marrim porosin e juaj, produktin do të pranoni për 24 orë.