Shiko Më Shumë

...emoshops 1


Rreth pikës


Një ndër lokacionet më të frekuentuara të Prizrenit, afër sheshit të shadërvanit, ku janë të koncetruar më së shumti argjendaritë dhe tekstilet.

Adresa:
Adem Jashari / Prizren
Shiko në Google Maps
Telefoni:
+383 49 806 111

Orët e hapura:
Hëne ( 10:00 - 19:00 )
Marte ( 10:00 - 19:00 )
Mërkure ( 10:00 - 19:00 )
Enjte ( 10:00 - 19:00 )
Premte ( 10:00 - 19:00 )
Shtune ( 10:00 - 19:00 )
Diele ( Pushim )