Shiko Më Shumë

...emoshops 2


Rreth pikës


Abi Center, një qendër tregtare nga të parët në Prizren e cila vizitohet me një fluks të madh të konsumatorëve e cila posedon supermarket, restaurant, tekstil, kozmetikë, teknikë të bardhë dhe këndin e lojërave për fëmijë.

Adresa:
Rifat Ukimeri (Abi Center) / Prizren
Shiko në Google Maps
Telefoni:
+383 49 804 111

Orët e hapura:
Hëne ( 9:00 - 23:00 )
Marte ( 9:00 - 23:00 )
Mërkure ( 9:00 - 23:00 )
Enjte ( 9:00 - 23:00 )
Premte ( 9:00 - 23:00 )
Shtune ( 9:00 - 23:00 )
Diele ( 9:00 - 23:00 )