Shiko Më Shumë

...



emoshops 3


Rreth pikës


Sheshi i Shadëvanit, qendra dhe zemra historike e Prizrenit ku ka filluar edhe zanafilla e punës sonë si zejtarë, e cila vizitohet nga shumë turistë nga vendet e ndryshme të botës.

Adresa:
Shadervan / Prizren
Shiko në Google Maps
Telefoni:
+383 49 803 100

Orët e hapura:
Hëne ( 10:00 - 20:00 )
Marte ( 10:00 - 20:00 )
Mërkure ( 10:00 - 20:00 )
Enjte ( 10:00 - 20:00 )
Premte ( 10:00 - 20:00 )
Shtune ( 10:00 - 20:00 )
Diele ( 10:00 - 20:00 )