Shiko Më Shumë

...emoshops 4


Rreth pikës


Qendra tregëtare më madhe dhe më e vizituara në Kosovë, burim i markave të ndryshme botërore, ku do të gjeni edhe mundësinë për tu relaksuar, yshqyer, shijuar kafetë apo shikuar filmat më të reja.

Adresa:
Narti Binaku (AlbiMall) / Prishtine
Shiko në Google Maps
Telefoni:
+383 49 803 111

Orët e hapura:
Hënë ( 10:00 - 22:00 )
Marte ( 10:00 - 22:00 )
Mërkure ( 10:00 - 22:00 )
Enjte ( 10:00 - 22:00 )
Premte ( 10:00 - 22:00 )
Shtune ( 10:00 - 22:00 )
Diele ( 10:00 - 22:00 )