Shiko Më Shumë

...emoshops 5


Rreth pikës


Një lokacion i ri një qendër e re tregtare një atrakcion i ri për qytetarët e Ferizajit dhe të Kosovës, me shumllojshmëri të shërbimeve dhe produkteve nga të gjitha lëmit.

Adresa:
Ahmet Kaciku (The Village) / Ferizaj
Shiko në Google Maps
Telefoni:
+383 49 806 111

Orët e hapura:
Hëne ( 9:00 - 21:00 )
Marte ( 9:00 - 21:00 )
Mërkure ( 9:00 - 21:00 )
Enjte ( 9:00 - 21:00 )
Premte ( 9:00 - 21:00 )
Shtune ( 9:00 - 21:00 )
Diele ( 9:00 - 21:00 )