Shiko Më Shumë

...emoshops 6


Rreth pikës


E vondosur në hyrje të katit të dytë të Qendrës tregëtare të parë në Prishtinë në Grand Store. Me sipërfaqe prej 32000 m2, vetëm 3 km larg nga qendra e Prishtinës, e rethuar me lagjet më të reja të Prishtinës, ku konsumatorit i ofrohet blerje, kënaqësi dhe argëtim.

Adresa:
Veternik (Grand Store) Magjistralja Prishtinë-Shkup / Prishtinë
View on Google Maps
Tel:
+383 49 883 600

Orët e hapura|
Hëne ( 10:00 - 22:00 )
Marte ( 10:00 - 22:00 )
Mërkure ( 10:00 - 22:00 )
Enjte ( 10:00 - 22:00 )
Premte ( 10:00 - 22:00 )
Shtune ( 10:00 - 22:00 )
Diele ( 10:00 - 22:00 )